animatie-werkwijze

Keurmerk
bouwgarant


Lid van:
bouwend-nederland

Publicatie project KJ Aannemers in Verbouwblad Bouwgarant:

bouwblad-klein

Werkwijze

Persoonlijk contact

Bij KJ Aannemers hechten wij sterk aan persoonlijk contact, een open en eerlijke communicatie en duidelijkheid. Als u een offerte aanvraagt komen wij persoonlijk langs om de situatie van het pand ter plekke te beoordelen. U ontvangt de vrijblijvende offerte per e-mail of post en kunt bij vragen bellen of e-mailen. We streven naar een reële offerte, zodat meerwerk zo veel mogelijk vermeden wordt.

Indien de offerte akkoord is overleggen wij over de planning, gewenste oplever datum en tussenopleveringen. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken.

Vakbekwaam en gecertificeerd personeel

Een van de eigenaren van KJ Aannemers (Ivo Kemmink of Thomas Joosten) fungeert als projectleider voor uw project. Alle uitvoerders en onderaannemers waarmee wordt gewerkt zijn vakbewaam en gecertificeerd. U krijgt verschillende deel garanties, bijvoorbeeld op elektrische installaties. Ons doel is een goedlopend project waar u geen zorgen over heeft en een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

BouwGarant

KJ Aannemers B.V. is in bezit van het BouwGarant keurmerk. Het keurmerk garandeert dat KJ Aannemers voldoet aan strenge eisen van kwaliteit, ervaring en vakmanschap. De BouwGarant-aannemer is uiteraard in het bezit van het aannemersdiploma, beschikt over de vereiste papieren en verzekeringen en zet alle afspraken met de klant op papier. Alle BouwGarant aannemers worden regelmatig gecontroleerd op de eisen.

Omdat wij zijn aangesloten bij BouwGarant kunnen we de VerBOUW garantie aanbieden. Een VerBOUW garantie kunt u zelf afsluiten, via de website www.verbouwgarantie.nl. Bij eventuele klachten waar we niet gezamenlijk uitkomen staat de BouwGarant Servicedesk tot uw dienst. Voor alle verdere informatie kunt u terecht op www.bouwgarant.nl.